Hoe bestel je online een boek/prentkaart/product van Kongor?

  • Ga naar 'BESTELLEN' en klik op de publicatie van je keuze
  • klik onderaan op 'BESTEL DIT BOEK' of 'BESTELLEN'
  • Vul het formulier in, vul onderaan de code in, en druk op 'bestellen' 
  • Daarna krijg je een bericht: "Beste,Dank u voor uw bestelling. We behandelen uw bestelling zo snel mogelijk. Met vriendelijk groeten,Kongor'
  • Vervolgens krijg je van ons een e-mail met de vraag om de kostprijs van het product + de verzendkosten (zie onderaan) aan ons over te maken. Nadat we jouw overschrijving van dit totaalbedrag hebben ontvangen, versturen we je bestelling naar het door jou opgegeven adres. Na ongeveer 5 werkdagen kan je de bestelling verwachten.

 

Lukt het niet of is het moeilijk om via de site je boek/prentkaart/product aan te kopen? 

Bestellen kan ook door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met:

  • je gewenst product
  • het aantal
  • het postadres waar deze producten naartoe moeten worden gestuurd

De verzendkosten zijn niet inbegrepen in de verkoopprijs die vermeld wordt bij het product. Deze verzendkosten zijn afhankelijk van het totale gewicht van je bestelling. In onderstaande tabel staan deze verzendkosten samengevat (tarieven b-post, geldig vanaf 1 februari 2014). In de e-mail met de bevestiging van je aankoop staan deze ook vermeld, evenals het totaalbedrag.

VERZENDKOSTEN

Afhaling gratis  

 

BE NL
     
post BE 51-100 gr 1.75  6.75
post BE 101-350 gr 2.50  6.75
post BE 351- 999gr 6.50  8.00
post BE 1000- 2000gr 6.50  8.00

Alpiene ervaring Wallis: 180 gr

Alpiene ervaring Écrins Oost: 180 gr

De Rock Warrior's Way: 330 gr

Op de hoogte: 450 gr

P.S.: bestellingen naar NL worden als 'brievenbuspakje' verstuurd. Dat heeft voor gevolg dat we slechts één boek per pakket kunnen sturen. Indien je een grotere bestelling vanuit NL wil plaatsen, contacteer ons dan rechtstreeks op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , dan zoeken we samen naar de beste oplossing.